QR Code

Cezary Łukaszewicz

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
201753 wojny7.0Wojtek
2013Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6Oficer BOR
Ostra randka2.0
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Belfer5.2Sebastian Molenda
2015Aż po sufit!7.7Daniel, partner Kamy Domirskiej
2013To nie koniec świata!7.5"Soczewa" (gościnnie)
2012Paradoks4.2Młody
2011Komisarz Alex5.6Łukasz Marczak (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.0Kuba, narzeczony Zosi (gościnnie)
Czas honoru4.5Bolek Pustułka
2004Pierwsza miłość5.3Funkcjonariusz Straży Miejskiej we Wrocławiu, która zatrzymał Ilonę Bartoszak / Dariusz Miazga, dziennikarz zajmujący się sprawą śmierci Kamila Drawskiego (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.0Adam Zabrocki / Tata Romka (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.