QR Code

Catherine Hardwicke

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (4)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017I Am Heath Ledger0.0(siebie)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Wystrzałowa miss
Miss Bala
10.0(producent wykonawczy)
2015Już za Tobą tęsknię
Miss You Already
7.9(producent wykonawczy)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Wystrzałowa miss
Miss Bala
10.0
2015Już za Tobą tęsknię
Miss You Already
7.9
2008Zmierzch
Twilight
3.4
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.