QR Code

Casey Affleck

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (33)
Wywiady
Newsy (9)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Gentleman z rewolwerem
Old Man and the Gun
3.0John Hunt
2017A Ghost Story0.0C
2016Psy mafii
Triple 9
3.5Chris Allen
Manchester by the Sea10.0Lee Chandler
2015Czas próby
The Finest Hours
7.3Ray Sybert
2014Interstellar9.5Tom
2011Tower Heist: Zemsta cieciów
Tower Heist
2.0Charlie
2007Ocean's 13
Ocean's Thirteen
6.3Virgil Malloy
2004Ocean's Twelve: Dogrywka
Ocean's Twelve
0.0Virgil Malloy
2001Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
Ocean's Eleven
0.0Virgil Malloy
American Pie 23.0Tom Myers
1999American Pie4.5Tom Myers
(niewymieniony w czołówce)
1997Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
7.8Morgan O'Mally
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2012ParaNorman10.0Mitch (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.