QR Code

Brian Lynch

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Piotruś Królik
Peter Rabbit
8.0(zastępca producenta)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019The Secret Life of Pets 20.0
2016Sekretne życie zwierzaków domowych
The Secret Life of Pets
6.3
2015Minionki
The Minions
7.2
2011Kot w butach
Puss in Boots
4.9
2003Straszny film 3
Scary Movie 3
0.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.