QR Code

Brian Haley  56 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (1)
Data urodzenia:12 lutego 1963
Miejsce urodzenia:Seatle, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Niesamowity Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man 2
7.5Phil Watson
2011Władcy umysłów
The Adjustment Bureau
0.0Policjant Maes
2009Metro strachu
Taking of Pelham 1 2 3, The
0.0Kapitan policji Hill
2001Pearl Harbor4.8Kapitan szkolenia
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Czarna lista
The Blacklist
5.2Jonathan Reese (gościnnie)
Orange Is the New Black9.4Szeryf federalny (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.