QR Code

Brad Bird

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (6)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Jurassic World7.8Spiker w kolejce
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Iniemamocni 2
Incredibles 2
8.3Edna Mode (E) (głos)
2004Iniemamocni
The Incredibles
1.0Edna, projektantka mody (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2015Kraina jutra
Tomorrowland
4.9(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Iniemamocni 2
Incredibles 2
8.3
2015Kraina jutra
Tomorrowland
4.9
2004Iniemamocni
The Incredibles
1.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Iniemamocni 2
Incredibles 2
8.3
2015Kraina jutra
Tomorrowland
4.9
2011Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0
2004Iniemamocni
The Incredibles
1.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2015Kraina jutra
Tomorrowland
4.9(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.