QR Code

Bob Odenkirk

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (7)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Iniemamocni 2
Incredibles 2
9.0Winston Deavor (voice)
2017Czwarta władza
The Post
0.0Ben Bagdikian
2014Bulwar
Boulevard
5.5Winston
2008Breaking Bad4.7Saul Goodman
2004Ekipa
Entourage
2.7Ken Austin (gościnnie)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2013Movie 431.0
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2008Breaking Bad4.7Saul Goodman
2004Ekipa
Entourage
2.7Ken Austin (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.