QR Code

Bob Odenkirk

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (7)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Czwarta władza
The Post
0.0Ben Bagdikian
2014Bulwar
Boulevard
5.5Winston
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Iniemamocni 2
Incredibles 2
8.3Winston Deavor (głos)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2013Movie 431.0
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2008Breaking Bad4.7Saul Goodman
2004Ekipa
Entourage
2.7Ken Austin (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.