QR Code

Bill Smitrovich  72 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
7.5 (2)
Data urodzenia:16 maja 1947
Miejsce urodzenia:Bridgeport, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor, znany przede wszystkim z ról w serialach telewizyjnych, gdzie gra głównie policjantów. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Ted 25.8Frank
2014November Man
The November Man
1.0Hanley
2012Ted3.0Frank
2011Dziennik zakrapiany rumem
The Rum Diary
3.0Pan Zimburger
2008Siedem dusz
Seven Pounds
9.5George Ristuccia
Eagle Eye
Eagle Eye
1.4Admirał Thompson
Iron Man1.5Generał Gabriel
1996Dzień Niepodległości
Independence Day
0.0Kapitan Watson
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Ostatni okręt
The Last Ship
7.0Pan Jed Chandler (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.