QR Code

Ben Stiller  52 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (12)
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (6)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5.8 (5)
Data urodzenia:30 listopada 1965
Miejsce urodzenia:Nowy York, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor, reżyser, producent filmowy i pisarz. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Zoolander No. 2
Zoolander 2
6.0Derek Zoolander
2014Noc w muzeum: Tajemnica grobowca
Night at the Museum: Secret of the Tomb
7.1Larry Daley
2013Sekretne życie Waltera Mitty
The Secret Life of Walter Mitty
4.5Walter Mitty
2012Straż sąsiedzka
The Watch
0.0Evan
2011Tower Heist: Zemsta cieciów
Tower Heist
2.0Josh Kovacs
2010Moja łódź podwodna
Submarine
4.2Gwiazdor opery mydlanej
(niewymieniony w czołówce)
2009Noc w muzeum 2
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2.3Larry Daley
2008Jaja w tropikach
Tropic Thunder
2.0Tugg Speedman
2006Noc w muzeum
Night at the Museum
5.2Larry Daley
2001Zoolander0.0Zoolander
1987Imperium Słońca
Empire of the Sun
5.0Dainty
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2012Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
5.0Alex, Lew (głos)
2010Megamocny
Megamind
5.4Bernard (głos)
2008Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
5.3Lew Alex (głos)
2005Madagaskar
Madagascar
0.0Lew (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.