QR Code

Bartłomiej Nowosielski

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pitbull. Ostatni pies6.0"Gruby"
2017Bodo6.0Baron Raczyński
2015Moje córki krowy8.4Pielęgniarz
2013Stacja Warszawa7.3"Dolce", szef Lucy
2012Dzień kobiet0.0Ochroniarz w centrali "Motylka"
20111920 Bitwa Warszawska2.2
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Korona królów7.2Garncarz Józef (gościnnie)
2014O mnie się nie martw6.9Zwoliński (gościnnie)
20132XL1.0Igor Tolak, podwładny Agaty
2012Przyjaciółki7.4"Brzyg" (gościnnie)
2011Komisarz Alex5.6Policjant pilnujący Szubskiego w szpitalu (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.2Andrzej Tomala (gościnnie)
2006Ranczo5.4Reporter (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Zbyszek / Poparzony pacjent / Hubert (gościnnie)
1997Klan6.7Robotnik na budowie, na której jako operator koparki pracował Michał Chojnicki (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.