QR Code

Barry Humphries

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (4)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Absolutnie fantastyczne: Film
Absolutely Fabulous: The Movie
0.0Charlie / Dame Edna
2014Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
7.8Gorkin
2012Hobbit: Niezwykła podróż
The Hobbit: An Unexpected Journey
4.3Wielki Goblin
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2015Bystry Bill
Blinky Bill the Movie
3.3Wombo (głos)
2013Rysiek Lwie Serce
Justin y la espada del valor
5.5Braulio (głos)
2003Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
4.0Bruce (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.