QR Code

Barbara Kurdej-Szatan

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (13)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2.5 (6)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Narzeczony na niby8.3Asystentka Kasia
20167 rzeczy, których nie wiecie o facetach7.4Andżela
2015Wkręceni 28.3
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Basia
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2017My Little Pony. Film
My Little Pony: The Movie
10.0Kapitan Celaeno (polski dubbing)
2016Zwierzogród
Zootopia
6.9Wiceburmistrz Obłoczek (polski dubbing)
2014Czarownica
Maleficent
9.7Kocopola (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017W rytmie serca7.0Maria Biernacka
2007Barwy szczęścia5.3Klientka salonu fryzjerskiego Bogumiła / Klientka salonu Sabiny (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.3Agnieszka Sikorska, córka kolegi Grzegorza Króla (gościnnie)
2000M jak Miłość5.0Joanna Tarnowska
1999Na dobre i na złe5.0Halinka (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.