QR Code

Antoni Pawlicki  34 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (4)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
7 (2)
Data urodzenia:22 października 1983
Miejsce urodzenia:Warszawa, Polska
O sobie (1)
Polski aktor filmowy, telewizyjny i teatralny. Syn operatora filmowego Tadeusza Pawlickiego i wnuk aktorki Barbary Rachwalskiej.Jeszcze na trzecim roku studiów zagrał główną rolę w głośnym filmie Z odzysku Sławomira Fabickiego. Za tę rolę został kilkakrotnie nagrodzony na europejskich festiwalach filmowych. Będąc na czwartym roku zagrał w dyplomach Akademii Teatralnej w ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Volta5.5Pułkownik Krasiński
Dwie korony9.3Oficer Gestapo
2016#WSZYSTKOGRA2.5Woland Lis / Antoni Lis
2015Skazane
Prisoners Wives
0.0Rafał Janisz
2013Papusza4.0Jerzy Ficowski
2012Zdjęcie6.0Przemek
Kac Wawa5.5Jarek
Big Love2.0Maciek
2011Komisarz Alex5.5Komisarz Michał Orlicz
2008Drzazgi3.5Robert Sojka
Mała Moskwa
Mała Moskwa
3.0Kelner Michał
Jeszcze nie wieczór
Before the Twilight
0.0Student
Ojciec Mateusz6.0Pianista Julian Dębski / Marcin Górski (gościnnie)
Czas honoru4.5Janek Markiewicz
2007Katyń7.0Tadeusz, syn Elżbiety
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.