QR Code

Anna Radwan

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (4)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Kamerdyner7.0Gerda von Krauss
2017Reakcja łańcuchowa10.0Matka Adama
2014Karolina7.2Dyrektor szkoły i mama Karoliny
2012Żywie Biełaruś!
Viva Belarus!
5.0Matka Viery
2011W imieniu diabła8.0Matka przełożona
2007Katyń7.0Elżbieta, siostra Anny
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Pakt9.4Elżbieta
2012Paradoks4.2Zdzisława Bilewska (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.2Gabriela Gordon (gościnnie)
Odwróceni10.0Joanna Sikora, żona Pawła
1999Na dobre i na złe5.1Doktor Justyna Bachman (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.