QR Code

Anna Dereszowska  38 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (17)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.7 (3)
Data urodzenia:07 stycznia 1981
Miejsce urodzenia:Mikołów, Polska
O sobie (1)
Polska wokalistka i aktorka teatralno-musicalowa, a także filmowa, znana m.in. z roli w serialu telewizyjnym Złotopolscy. Na stałe związana z teatrem muzycznym Studio Buffo w Warszawie. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pech to nie grzech10.0Elwira
2016Porady na zdrady9.0Fretka
Pitbull. Niebezpieczne kobiety8.4"Jadźka"
2015Kobiety bez wstydu5.0Jasnowidzka Jadwiga
Słaba płeć?10.0
Anatomia zła8.0Kochanka Siemiradzkiego
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Tamara
Kamienie na szaniec7.5Kobieta oficera SS
2012Sęp6.0
Ixjana. Z piekła rodem2.0Amanda / Ixjana
2009Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości0.0Natalia
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.3Maria Hill (polski dubbing)
2017Auta 3
Cars 3
9.3Natalia Pewna (polski dubbing)
2016Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Fantastic Beasts and Where to Find Them
7.4Seraphina Picquery (polski dubbing)
Księga dżungli
The Jungle Book
5.8Kaa (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.