QR Code

Anna Dereszowska  37 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (17)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.7 (3)
Data urodzenia:07 stycznia 1981
Miejsce urodzenia:Mikołów, Polska
O sobie (1)
Polska wokalistka i aktorka teatralno-musicalowa, a także filmowa, znana m.in. z roli w serialu telewizyjnym Złotopolscy. Na stałe związana z teatrem muzycznym Studio Buffo w Warszawie. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Porady na zdrady9.0Fretka
Pitbull. Niebezpieczne kobiety8.4"Jadźka"
2015Kobiety bez wstydu5.0Jasnowidzka Jadwiga
Słaba płeć?10.0
Anatomia zła8.0Kochanka Siemiradzkiego
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Tamara
Kamienie na szaniec7.5Kobieta oficera SS
2012Sęp6.0
Ixjana. Z piekła rodem2.0Amanda / Ixjana
2009Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości0.0Natalia
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.3Maria Hill (polski dubbing)
2017Auta 3
Cars 3
9.3Natalia Pewna (polski dubbing)
2016Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Fantastic Beasts and Where to Find Them
7.4Seraphina Picquery (polski dubbing)
Księga dżungli
The Jungle Book
5.8Kaa (polski dubbing)
2015Avengers: Czas Ultrona
Avengers: Age of Ultron
8.5Maria Hill (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.