QR Code

Anna Dereszowska  38 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (17)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.7 (3)
Data urodzenia:07 stycznia 1981
Miejsce urodzenia:Mikołów, Polska
O sobie (1)
Polska wokalistka i aktorka teatralno-musicalowa, a także filmowa, znana m.in. z roli w serialu telewizyjnym Złotopolscy. Na stałe związana z teatrem muzycznym Studio Buffo w Warszawie. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pech to nie grzech7.8Elwira
2016Porady na zdrady9.0Fretka
Pitbull. Niebezpieczne kobiety8.4"Jadźka"
2015Kobiety bez wstydu5.0Jasnowidzka Jadwiga
Słaba płeć?10.0
Anatomia zła8.0Kochanka Siemiradzkiego
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Tamara
Kamienie na szaniec7.5Kobieta oficera SS
2012Sęp6.1
Ixjana. Z piekła rodem2.0Amanda / Ixjana
2009Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości0.0Natalia
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Mary Poppins powraca
Mary Poppins Returns
0.0Mary Poppins (polski dubbing)
Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
9.4(polski dubbing)
Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.4Maria Hill (polski dubbing)
2017Auta 3
Cars 3
9.3Natalia Pewna (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.