QR Code

André Nemec

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Projekt Almanach: Witajcie we wczoraj
Project Almanac
4.5Prezenter telewizyjny
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Kraina cudów
Wonder Park
0.0(producent)
2016Wojownicze żółwie ninja: Wyjście z cienia
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
6.0(producent wykonawczy)
2014Projekt Almanach: Witajcie we wczoraj
Project Almanac
4.5(producent wykonawczy)
2011Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0(współproducent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2016Wojownicze żółwie ninja: Wyjście z cienia
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
6.0
2014Wojownicze żółwie ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
8.4
2011Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Templariusze
Knightfall
0.0(producent wykonawczy)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.