QR Code

Amber Heard  33 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (9)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (2)
Data urodzenia:22 kwietnia 1986
Miejsce urodzenia:Austin, USA
O sobie (1)
Amerykańska aktorka. Gra głównie poboczne role w rozmaitych filmach i serialach. Jedną z ważniejszych ról był występ w serialu Tajemnice Palm Springs nadawanym przez stacje CW, w którym Amber wcieliła się w Gretę Matthews. Grała także znaczącą postać w filmie Wszyscy kochają Mandy Lane, gdzie wcieliła się w tytułową bohaterkę ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Aquaman8.6Mera
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
8.0Mera
2015Dziewczyna z portretu
The Danish Girl
9.0Ulla
Magic Mike XXL5.1
201472 godziny
3 Days to Kill
3.8Vivi Delay
2013Maczeta zabija
Machete Kills
5.7Miss San Antonio
Paranoja
Paranoia
4.0Emma Jennings
2011Dziennik zakrapiany rumem
The Rum Diary
3.0Chenault
2009Zombieland2.3Dziewczyna z pokoju 406
2008Boski chillout
Pineapple Express
2.0Angie Anderson
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2007Californication2.5Amber (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.