QR Code

Alik Sakharov

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Wiedźmin
The Witcher
0.0(producent wykonawczy)
2014Piraci
Black Sails
9.0(współproducent wykonawczy)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Wiedźmin
The Witcher
0.0
2014Piraci
Black Sails
9.0
2013Zawód: Amerykanin
The Americans
0.0
2011Gra o tron
Game of Thrones
3.6
2010Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2.5
2006Dexter3.2
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2011Gra o tron
Game of Thrones
3.6
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.