QR Code

Alice Braga  36 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (11)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:15 kwietnia 1983
Miejsce urodzenia:Sao Paulo, Brazylia
O sobie (1)
Brazylijska aktorka. Jest siostrzenicą Sônii. Najbardziej znaną jej rolą jest Angélica w Mieście Boga (2002). Uznanie przyniosła jej również kreacja prostytutki w dramacie Cidade Baixa (2005). Grywa w produkcjach amerykańskich. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Nowi mutanci
The New Mutants
0.0Dr Cecilia Reyes
2017Chata
The Shack
9.4Sophia
2014Kill Me Three Times1.0
2013Elizjum
Elysium
2.0
2012W drodze
On the Road
0.0Terry
2010Predators5.0Isabelle
2008Miasto ślepców
Blindness
3.0Dziewczyna w ciemnych okularach
2007Jestem legendą
I Am Legend
0.0Anna
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.