QR Code

Aleksandra Staszko

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Imagine5.0Matka
KOSTIUMYTytuł filmuOcenaRola
2018Miłość jest wszystkim9.0
Zimna wojna9.0
2017Pewnego razu w listopadzie0.0
2016Królewicz Olch10.0
2015Demon5.8
Baby bump0.0
2013Ida5.4
2012Imagine5.0
2009Moja krew2.5
2008Jak żyć?
Jak żyć?
4.7
SERIAL
KOSTIUMYTytuł filmuOcenaRola
2015Aż po sufit!7.7
2012Lekarze3.3
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.