QR Code

Aleksandra Popławska  43 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (9)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:17 marca 1976
Miejsce urodzenia:Zabrze, Śląskie, Polska
Wzrost:169 cm (5ft 5in)
Lata aktywności:od 1998 roku
Zawód:aktorka
O sobie (1)
Polska aktorka. Absolwentka wrocławskiego Wydziału Aktorskiego krakowskiej PWST (2000). W latach 2000-2007 była aktorką Teatru Rozmaitości w Warszawie. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Kobiety mafii 25.0Justyna "Siekiera"
Underdog9.0Nina
2018Kobiety mafii8.1"Siekiera"
2017Niewidzialne0.0Maria Miracle
2016Kochaj5.0Oliwia
2015Ederly0.0Służąca
2014Między nami dobrze jest4.7Mała metalowa dziewczynka
2013Ostatnie piętro1.0
2010Ewa1.0Basia
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Miasto skarbów0.0Alicja Wakar
2016Belfer5.2Ewa Walewska
2014O mnie się nie martw6.9Stążecka (gościnnie)
Wataha7.9
2012Prawo Agaty4.0Ewa Pachman, żona Jerzego (gościnnie)
Przyjaciółki7.4Elżbieta
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.