QR Code

Aleksandra Konieczna  53 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (15)
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:13 października 1965
Miejsce urodzenia:Prudnik, Polska
O sobie (1)
Polska aktorka. W latach 1988-1990 była aktorką Teatru Współczesnego w Warszawie, w Teatrze Dramatycznym w Warszawie grała w latach 1990-2000. Od 2000 roku jest aktorką Teatru Rozmaitości w Warszawie. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Ciemno, prawie noc10.0
2018Jak pies z kotem5.0Iga
2016Ostatnia rodzina7.7Zofia Beksińska
2014Mur5.5Matka Turka
2012Zdjęcie6.0Matka Adama
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Diagnoza7.9Maria Kaleta
2016Belfer5.2Maria Zaborska, dyrektorka liceum
2008Ojciec Mateusz6.8Klara Styś (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Pacjentka Krystyna Dominik (gościnnie)
1997Klan6.7Joanna Trzcińska, matka Miłosza, dziecka chorego na rdzeniowy zanik mięśni, działaczka Klubu Amazonek (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.