QR Code

Aleksandra Hamkało

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (9)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Gotowi na wszystko. Exterminator0.0Julcia
20167 rzeczy, których nie wiecie o facetach7.4Zosia
2015Sprawiedliwy6.2Hania
Disco Polo8.6"Mikser"
2014Ziarno prawdy7.7Klara
2012Big Love2.0Emilia
2011Sala samobójców3.6Karolina Zimmer
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Paradoks4.2Kasia Bilewska (gościnnie)
2011Komisarz Alex5.5Ola Lipiec
2008Ojciec Mateusz6.0Iwona Piątek, sprzątaczka w sklepie Anity (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.3Agnieszka "Salupa" Szabelska / Córka kobiety z "castingu"
1999Na dobre i na złe5.1Julka Burska
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.