QR Code

Al Pacino  78 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (13)
Wywiady
Newsy (4)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (12)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
7 (1)
Data urodzenia:25 kwietnia 1940
Miejsce urodzenia:Nowy York, USA
O sobie (1)
Jest jednym z najbardziej popularnych i utalentowanych aktorów współczesnego amerykańskiego kina. Urodził się w rodzinie pochodzenia sycylijskiego, jego dziadkowie przyjechali do Ameryki z Corleone na Sycylii.Pod koniec lat 60. uczęszczał na zajęcia z aktorstwa, prowadzone przez Lee Strasberga, gdzie odkryto jego talent. Do końca tej dekady wygrał nagrodę Obie za ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Once Upon a Time in Hollywood0.0Marvin Shwarz
2017M jak morderca
Hangman
7.5Ray Archer
2016Misconduct0.0Abrams
2015Idol
Danny Collins
7.3Danny Collins
2014Manglehorn5.4A.J. Manglehorn
2008Zawodowcy
Righteous Kill
2.3Rooster
2007Ocean's 13
Ocean's Thirteen
6.3Willy Bank
SIEBIETytuł filmuOcenaRola
2011Jack i Jill
Jack and Jill
4.8(on sam)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.