QR Code

Agnieszka Wosińska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Zabawa zabawa10.0Prowadząca galę
Plan B0.0Terapeutka Klary
Podatek od miłości8.5Koleżanka Malwiny
2017Bodo6.0Matka Eugeniusza Bodo
2015Moje córki krowy8.3Szamanka
Żyć nie umierać6.3Basia
2014Zbliżenia7.5Żona ojca Marty
Hardkor Disko7.5Matka
2011Ki1.0Anna Rutkowska, pani z opieki
2010Nie ten człowiek5.0Prowadząca program religijny
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Ucho prezesa9.5Rzecznik Beata
2016Belfer5.2Olga Karska, matka Tymka
2014O mnie się nie martw6.9Sędzia (gościnnie)
2011Komisarz Alex5.6Anna Banach, żona Adama (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.6Alicja Lachman, żona Witolda (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.