QR Code

Agnieszka Warchulska  47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (10)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (1)
Data urodzenia:15 maja 1972
Miejsce urodzenia:Ostrowiec Świętokrzyski, Polska
O sobie (1)
Młoda, utalentowana i dobrze zapowiadająca się aktorka filmowa i teatralna. W 1996 roku ukończyła PWST w Warszawie. Jest współreżyserem i odtwórczynią jednej z ról spektaklu "Vita Nuova" według Bogumila Hrabala. Za interpretację tego znakomitego tekstu Agnieszka Warchulska zdobyła liczne nagrody m.in. Nagrodę Dziennikarzy im. Tadeusza Burzyńskiego. Agnieszka Warchulska jest aktorką ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Powrót4.0Anna
2015Kobiety bez wstydu5.0Doktor Annelise Glanz
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2019Spider-Man: Daleko od domu
Spider-Man: Far From Home
9.2(polski dubbing)
2017Gang Wiewióra 2
The Nut Job 2: Nutty by Nature
8.3Andzia (polski dubbing)
2014Gang Wiewióra
The Nut Job
10.0Andzia (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Na krawędzi0.0Jolka
2008Ojciec Mateusz6.8Joanna Cholewa, żona Roberta / Agnieszka Fornal, żona Marka (gościnnie)
2000M jak Miłość5.0Alicja Schmidt
1999Na dobre i na złe5.1Siostra Kasia Gostyńska (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.