QR Code

Agnieszka Dygant

47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (16)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
3 (4)
Data urodzenia:27 marca 1973
Miejsce urodzenia:Piaseczno, Polska
O sobie (1)Polska aktorka teatralno-filmowa znana z ról w serialach telewizyjnych Na dobre i na złe, Fala zbrodni oraz Niania.
Polska aktorka teatralno-filmowa znana z ról w serialach telewizyjnych Na dobre i na złe, Fala zbrodni oraz Niania. ... (cały opis)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Kobiety mafii 27.6Daria Wawrzyniak "Niania"
2018Kobiety mafii8.5Daria "Niania"
2017Listy do M. 310.0Karina Lisiecka
Botoks7.9Doktor Beata Winkler
2016Pitbull. Nowe porządki7.3"Kura"
2015Listy do M. 28.0Karina Lisiecka
2011Listy do M.6.7Karina Lisiecka, żona Szczepana
2008Serce na dłoni
Serce na dłoni
2.4Psychiatra
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2015Biuro detektywistyczne Lassego i Mai. Stella Nostra
LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
5.5Bresaola (polski dubbing)
2014Kosmiczna jazda. Hau hau mamy problem
Space Dogs: Adventure to the Moon
1.0Strzała (polski dubbing)
2013Smerfy 2
The Smurfs 2
7.4Vexy (polski dubbing)
2011Auta 2
Cars 2
5.8Liliana Lifting (polski dubbing)
Rio0.0Jewel (polski dubbing)
2008Renifer Niko ratuje Święta
Niko - Lentäjän poika
7.0Różowy pudel Eśka (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Prawo Agaty4.0Agata Przybysz
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.