QR Code

Adrian Martinez

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Jestem taka piękna!
I Feel Pretty
8.3Mason
2017Jak dogryźć mafii
Once Upon a Time in Venice
7.1Tino
2016Firmowa Gwiazdka
Office Christmas Party
8.7Larry
2015Siostry
Sisters
4.2Funkcjonariusz Harris
Focus6.3Farhad
2013American Hustle4.3Julius
Sekretne życie Waltera Mitty
The Secret Life of Walter Mitty
4.5Hernando
Smak życia 3, czyli chińska układanka
Casse-tête chinois
0.0Kurier
2012Pirania 3DD
Piranha 3DD
3.3Duży Dave
2009Metro strachu
Taking of Pelham 1 2 3, The
0.0Cabbie
2008Zawodowcy
Righteous Kill
2.3Glenn
2007Nim diabeł dowie się, że nie żyjesz
Before the Devil Knows You're Dead
5.5Ochroniarz
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Gotham3.6Irwin (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.