QR Code

Adam Woronowicz  45 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (27)
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4.4 (7)
Data urodzenia:25 grudnia 1973
Miejsce urodzenia:Białystok, Polska
O sobie (1)
Polski aktor. W latach 1997-2001 występował w Teatrze Rozmaitości w Warszawie. Od 2001 aktor stołecznego Teatru Powszechnego. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Kurier9.2Pułkownik Kazimierz Iranek-Osmecki
20187 uczuć8.0Tata Adasia i Mikiego
Kamerdyner7.0Hermann von Krauss
Zimna wojna9.0
Pitbull. Ostatni pies6.0"Junior"
2017Najlepszy10.0Ojciec Grażyny
Dwie korony9.3Ojciec Maksymilian Maria Kolbe
Gwiazdy6.6Niemiecki oficer policji
2016Sługi boże8.7Kantor Jan Rudzki
2015Demon5.8Lekarz
Żyć nie umierać6.3Ksiądz
Czerwony pająk0.0Weterynarz
Chemia8.2Doktor Konrad
Body/Ciało8.3
2014Pani z przedszkola6.0Tata
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.