QR Code

Adam Szyszkowski


Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
3 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Zimna wojna9.0
201753 wojny7.0Fachowiec
Zgoda10.0Strażnik Karol Zaks
2016Powidoki7.0Kierowca
Ostatnia rodzina7.6Jan Nowak
2014Letnie przesilenie9.5Zawiadowca stacji
2013Ida4.8Feliks Skiba, syn Szymona
2010Belcanto10.0Tajniak spod kościoła
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2019Spider-Man: Daleko od domu
Spider-Man: Far From Home
9.6(polski dubbing)
2017Twój Vincent
Loving Vincent
8.9(polski dubbing) (różne głosy)
2016Mój przyjaciel smok
Pete's Dragon
7.0Abner (polski dubbing)
Legion samobójców
Suicide Squad
9.2Rick Flag (polski dubbing)
Zakwakani
Kryaknutie kanikuly
0.0Policjant (polski dubbing)
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017Twój Vincent
Loving Vincent
8.9(polski dubbing) (różne głosy)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Miasto skarbów9.0"Rudy" (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.