QR Code

Adam Davidson

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2015Fear the Walking Dead5.9(współproducent wykonawczy)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2015Fear the Walking Dead5.9
2013The Following2.0
Masters of Sex
Masters of Sex
7.0
2012Elementary4.8
2004Lost: Zagubieni
Lost
6.1
Ekipa
Entourage
2.7
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.