QR Code

Aasif Mandvi

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (4)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Dzień Matki
Mother's Day
8.2Russell
2013Stażyści
The Internship
5.2Pan Chetty
Movie 431.0Robert (segment "iBabe")
2012Dyktator
The Dictator
6.5
2011Chciwość
Margin Call
5.5Ramesh Shah
2004Spider-Man 2
Spider-Man 2
4.4Aziz
1995Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
2.0Arabski taksówkarz
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.