QR Code

1970 - 1970 (0 lat)

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (19399)
Wywiady
Newsy (995)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (6927)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.9 (57)
Data urodzenia:
Data śmierci:
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Legiony0.0Tadeusz Kasprzycki
Ciemno, prawie noc10.0Ojciec Alicji
Całe szczęście8.9Trener siatkówki
2017Człowiek z magicznym pudełkiem10.0Tomek asystent
2014Ziarno prawdy7.7Roman Myszyński
2012Dziewczyna z szafy7.3Reżyser Oskar Boszko
2010Trzy Minuty. 21:371.0Właściciel psa
2007Katyń7.0
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2019Spider-Man: Daleko od domu
Spider-Man: Far From Home
9.5Pan Dell (polski dubbing)
2018Krzysiu, gdzie jesteś?
Christopher Robin
8.1(polski dubbing)
Mirai0.0Tata (polski dubbing)
2017LEGO® BATMAN: FILM
The Lego Batman Movie
5.5(polski dubbing)
2015W głowie się nie mieści
Inside Out
5.8Pilot (polski dubbing)
2011Captain America: Pierwsze starcie
Captain America: The First Avenger
9.5James Montgomery Falsworth (polski dubbing)
Pan Popper i jego pingwiny
Popper's Penguins
0.0(polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.